Pravilnik o zasebnosti in varnosti podatkov

Hvala, ker ste obiskali spletno stran Viva2Go.com. V podjetju MIHA PRELOG S.P. cenimo zaupanje, ki nam ga izkazujete, in se zavezujemo k varovanju vaše zasebnosti in varnosti podatkov. Prosimo, da preberete naslednje informacije o našem pristopu k zbiranju, uporabi in varovanju osebnih podatkov.

  1. Zbiranje osebnih podatkov 1.1. Pri naročanju hrane prek spletne strani Viva2Go.com vas bomo prosili, da nam posredujete nekatere osebne podatke, kot so ime, naslov, telefonska številka in e-poštni naslov. 1.2. Zbiranje osebnih podatkov poteka na podlagi vaše prostovoljne privolitve.

  2. Uporaba osebnih podatkov 2.1. Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za namen obdelave naročil in dostave hrane. 2.2. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam brez vašega izrecnega soglasja, razen če to zahteva zakon ali če je to potrebno za izvedbo storitve dostave hrane.

  3. Varovanje osebnih podatkov 3.1. Vaše osebne podatke varujemo pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, izgubo ali uničenjem. 3.2. Za zagotavljanje varnosti podatkov uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe.

  4. Shranjevanje podatkov 4.1. Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor je potrebno za izvedbo naročila in izvedbo storitve dostave hrane. 4.2. Po poteku obdobja hrambe, če ne obstaja pravna obveznost za nadaljnje hranjenje podatkov, bodo osebni podatki izbrisani ali anonimizirani.

  5. Piškotki 5.1. Naša spletna stran lahko uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in zbiranje statističnih podatkov o obisku. 5.2. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočajo prepoznavanje vašega brskalnika. 5.3. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke obravnavali z največjo skrbnostjo in spoštovanjem zasebnosti. Za vsa dodatna vprašanja ali zahteve glede varstva podatkov nas lahko kontaktirate prek podatkov, navedenih na spletni strani Viva2Go.com.

Hvala, ker zaupate podjetju MIHA PRELOG S.P. pri naročanju hrane prek spletne strani Viva2Go.com.